INSTRUKS for nøglebrikker

Du har 100% ansvar for den udleverede nøglebrik,  og du må under ingen omstændigheder overdrage/udlåne nøglebrikken til andre personer.

Såfremt en nøglebrik bortkommer, skal der straks gives besked til en af RAMhusets nøgleansvarlige (se nederst på siden).

Du skal altid sørge for at alle hoveddøre, er aflåste når du som den sidste forlader huset.

BRANDDØREN ved "det brune køkken" SKAL ALTID være lukket.

Er der andre personer i huset, når du forlader det, skal du sikre dig at de personer har en nøglebrik, der kan låse dørene.

I alle rum i RAMhuset og BLOK4 er der installeret røgalarmer, derfor ingen tændte stearinlys, rygning eller anden form for udvikling af røg eller støv.

Udløser man røgalarmen koster det ca. kr. 7000,00 som du vil blive opkrævet.

Det er vigtigt, at opholder man sig på første sal eller i den anden ende af huset, skal man sørge for at hoveddørene er aflåste. Du kan tage den bærbare dørklokke ”station” med. Den står i caféen på det lille bord ved køkkenet, og skal sættes tilbage samme sted.

Når du går fra huset og skal låse efter dig, skal du med nøglebrikken sørge for, at den røde lampe lyser og at man hører et lille ”klik”. Derved vil døren være låst efter dig. For en sikkerheds skyld kan man lige prøve at tage i døren.

Nøgleansvarlige: Ulla Larsen, mobiltlf. 20 20 67 18 og Steen Grenbom, mobiltlf. 29 11 40 17.