Velkommen til RAM-huset

RAMhuset er Ramløses kultur- og aktivitetshus. Det er beliggende ved Ramløse Skole. RAMhuset rummer foreningerne Ramløse Husflid, Kunstværkstederne og Nordsjællands Naturskole. Herudover danner huset ramme om en café med skiftende arrangementer og aktiviteter.

 

Livestream fra AU

RAMhuset medvirker nu i forbindelse med naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Siden 2016 har Aarhus Universitet afviklet et antal naturvidenskabelige foredrag. Foredragene livestreames fra Søauditorierne i Universitetsparken, Aarhus Universitet til biografer, biblioteker, kulturhuse m.v. i en lang række byer i Danmark og udlandet.

RAMhuset er nu en del af dette. Fra efteråret tilbyder vi disse foredrag i caféen. Dermed bliver der mulighed for at følge et hav af spændende foredrag.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan du komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og du vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset dine faglige forudsætninger.

Et foredrag varer typisk to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut, hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via SMS og Twitter.

Du kan kun opleve foredragene mens de afholdes. Foredragene bliver altså ikke tilgængelige på nettet efterfølgende.

Foredragsserien arrangeres af fakultetet Natural Sciences, Aarhus Universitet og udbydes i samarbejde med værter i en række byer og Carlsbergfondet.

Der er fri entré til foredragene. Drikkevarer og snacks kan købes. Tilmelding sker via NemTilmeld, som vi nu er tilkoblet. Hvis du vil læse mere om foredragsrækken, kan du besøge Aarhus Universitets hjemmeside: ofn.au.dk.