Political is Personal

Den 1. oktober kl. 19-21 kommer dansk-israelske Sarah Linder og fortæller om kvinder i Mellemøsten.

Konflikten mellem Israel og Palæstina har varet i alt for mange år, og har været så ubegribelig vanskelig at dømme om og forholde sig til. RAMhuset forsøger i samarbejde med Gribskov Folkeuniversitet gennem dette foredrag og denne helt specielle foredragsholder at kaste lys over, hvad der egentligt sker.

Under den engelske titel – med forkortelsen PiP – gemmer sig et projekt, der handler om, hvordan israelske jødiske og palæstinensiske kvinder er blevet påvirket af den lange konflikt i Mellemøsten.  Det er den unge kvinde Sarah Arnd Linder, som siden 2015 har interviewet ca. 90 kvinder de 2 steder om, hvordan konflikten har berørt og ændret deres liv direkte eller indirekte.

Sarah er p.t. bosiddende i Israel på 12. år og har en bachelor i ”Government, Diplomacy and Strategi” samt en master i ”History of the Middle East”, samtidig med at hun har studeret arabisk. Sarah's far er fra Israel og hendes mor er dansk. De bor i Gilleleje, derfor kommer Sarah ofte til Danmark.

Siden starten af PiP har Sarah holdt adskillige foredrag i Israel, Belgien, Tyskland, Danmark og USA om hvad PiP går ud på, og hvad baggrunden og formålet med PiP er. Med den store internationale interesse er det derfor lidt af et scoop, når Sarah holder sit foredrag i Ramløse.

Sarahs foredrag er på dansk, og billetter kan købes for 80 kr. ved indgangen - forhåndstilmelding kan ske på gribskovfu.nemtilmeld.dk.