Besøg på Garbolund

Tirsdag den 24. september skal vi "ud-af-huset" og besøge den lokale vingård Garbolund.

Sidste år købte Bertel Baagøe og Rigmor Westh Baagøe to tredjedel af Garbolund, der er kendt som producent af vin fra egne marker. Den sidste tredjedel ejes fortsat af Jette Haugaard, som i 2003 plantede de første vinstokke. De tre ejere omlægger i år til økologisk drift med henblik på udelukkende at producere naturvin.

Vi mødes kl. 17.30 på Garbolund, Helsingevej 7 i Annisse. Herefter vil der være markvandring i vinmarkerne, hvor vi skal høre om druesorterne, hvordan det er at dyrke vin i Danmark, hvad Garbolund lægger vægt på og hvilke metoder der anvendes i driften af marken. Efter markvandring skal vi ned på gården og se produktionsanlægget og høre om den bevaringsværdige gård og ikke mindst planerne for fremtidens Garbolund. Ca. 18.30 vil der være vinsmagning og fortællinger om vinene. Der serveres en let anretning af ost og pølse. Vi forventer at slutte ved 20.30-tiden efter en hyggelig dag.

Der er plads til maksimalt 20 personer, så det bliver tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Prisen er 300 kr. pr. deltager. Tilmelding sker ved at indbetale via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”garbolund + dit navn”. Sidste frist for tilmelding er den 17. september.

Skulle der mod forventning melde sig færre end 20 personer vil arrangementet ikke blive gennemført og indbetalingen tilbageført. Men hvis interessen er overvældende stor, vil vi forsøge at gennemføre endnu et besøg.