Søren Møller, HUC

Onsdag den 14. september kl. 19.00 skal vi høre om Gribskov Ungdomscenter, i daglig tale HUC.

Ungdomsskoleleder på HUC, Søren Møller, vil med udgangspunkt i skolens historie fortælle om den udvikling, den har været igennem, og om hvor ungdomsskolen er i dag.

Søren gik i 1975 som ung ind af hoveddøren i HUC - og kom aldrig derfra igen. Rygterne i hans klasse gik på, at Shubidua skulle spille. Det viste sig dog, at det i stedet var SimSalaBim. Alligevel husker han det som en fantastisk aften med mange nye indtryk.

I løbet af aftenen blev Søren indfanget af en medarbejder, som ville have ham med til at skrive klubbladet Faklen. Han blev grebet af det og brugte derefter al fritid i HUC, var aktiv i Husrådet og blev senere ansat som klubmedarbejder og ungdomsskolelærer. Han har i sin gymnasietid også boet i HUC, hvor han fungerede som pedel.

Da muligheden bød sig i 2002, søgte han ansættelse som souschef og var i jobbet indtil december 2021, hvor han blev ansat som ungdomsskoleleder. I de 20 år som souschef under Mikael Lieberkind fik ungdomsskolen vokseværk. Nu var det ikke kun HUC, men hele Gribskov Kommune, der blev hans arbejdsplads.

Hør den spændende beretning om den berømte og populære ungdomsskole i Helsinge.

Tilmelding til foredraget kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”huc + dit navn”. Der kan også betales kontant ved indgangen.

Se eller gense foredraget på https://youtu.be/cJHVSIMGFWE.